Σύνδεση Εγγραφή

Εισοδος στο λογαριασμο

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα & Επώνυμο *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Καλάθι (Κενό Καλάθι)

Μιλήστε μαζί μας +30.24210.83083

Τα Advanced Reviews των προϊόντων MANTIS σύντομα διαθέσιμα

read-the-review-from-pro-stringer

 

Reviews προϊόντων που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σήμερα

Αλήθεια πόσες φορές μέχρι σήμερα βασιστήκατε σε περιγραφές και reviews προϊόντων; Μήπως παρασυρθήκατε και τα αγοράσατε για να ανακαλύψετε (πολύ αργά) ότι δεν ήταν αυτό που περιμένατε; Δεν είστε και ο μόνος! Πάντως εμείς στη MANTIS Sport Greece & Cyprus σας ετοιμάσαμε κάτι διαφορετικό!

 

Eμπιστευτείτε το Advanced Review του RacketSpecialist.com που αναλύει τις αρετές του MANTIS προϊόντος σε βάθος και τη σχέση τους με το παιχνίδι σας.

Το πρωτοποριακό Advanced Review της MANTIS Sport Greece & Cyprus, συντάσσεται με βάση πολυετή και πολύπλευρη γνώση και σας ενημερώνει για το τι ακριβώς σας προσφέρουν και τι να περιμένετε από τα προϊόντα μας, ακόμα και από τα πιο "απόκρυφα" χαρακτηριστικά τους!

 

Για πρώτη φορά ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται review από έμπειρο προπονητή αλλά και ταυτόχρονα τεχνικό ρακετών που συνεπάγεται πολύπλευρη και βαθιά γνώση στο άθλημα. Ο Πέτρος Μπίρης έχει περίπου 600 κύπελλα στο προπονητικό ενεργητικό του με Πανελληνιονίκες, Βαλκανιονίκες και 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό κάτω των 16 ετών. Αριστούχος στην ειδικότητα αντισφαίρισης του ΑΠΘ, Head coach του O.A. Μαγνησίας (1997-2010), με πολυετή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, references από τον Paul Xanthos (top10 προπονητή των ΗΠΑ) και USPTR Certified. Από το 1995 προπονεί σε όλα τα επίπεδα από ψυχαγωγικό με μικρά παιδιά, αρχάριους και seniors έως και high performance training.

 

Παγκόσμια καταξιωμένος στον τομέα του custom stringing service

Μέλος της Official Stringing Team σε 26 Grand Slam, 2 ATP Masters 1000, Olympic Games 2004, 4 Challenger, 4 Davis Cup είναι μεταξύ των 10 Master Pro Tour stringer παγκοσμίως, κάτοχος από το 1995 του USRSA (και ERSA) Master Racquet Technician. Εξαιρετικά ειδικευμένος σε προηγμένες τεχνικές σέρβις ρακετών συγκαταλέγεται στην ελιτ των custom stringers σε παγκόσμιο επίπεδο. Eδώ και χρόνια αρθρογραφεί για θέματα εξοπλισμού σε περιοδικά του τένις και είναι ειδικός συνεργάτης σε θέματα εξοπλισμού του tennis24.gr

 

Ποιά προϊόντα έχουν διάθεσιμο το Advanced Review του RacketSpecialist.com

Το Advanced Review θα υπάρχει στα προιόντα μας που εμφανίζεται το χαρακτηριστικό λογότυπο που βλέπετε δεξιά. Πολύ σύντομα τα Advanced Reviews θα υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα μας. Εσείς δεν έχετε παρά να "κλικάρετε" πάνω στο τριγωνικό λογότυπο που θα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος.

 

advanced-racket-review2